BEUNINGEN    IN BEELD

Weurt
Ewijk
Winssen
 

Editie van maandag 9 januari 2012

Wilt u de maandelijkse Nieuwsbrief ontvangen van

Beuningen in Beeld?

Klik dan hier.

Colofon

BeuningeninBeeld.nl is een internetsite met foto’s en nieuws uit de vier dorpen Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen.


Redactie/Fotografie/Uitgever:

Ger Loeffen

Dwars Hommelstraat 2, 6641 KX Beuningen

Tel. 024-6773930 of 0653-831426

ger.loeffen@wxs.nl

Alle foto’s staan ook op: www.fotogerloeffen.nl

Redactie en fotografie: Ger Loeffen

Advertenties

Foto van de weekFoto_v_d_week.html
http://www.chipclean.nl

Archief

Alle foto’s © Ger Loeffen

Wilt u een foto gebruiken

voor publicatie of een mooie afdruk bestellen? Stuur een mailtje en u ontvangt

een prijsopgave.

Het is niet toegestaan om mijn beeldmateriaal zonder toestemming te publiceren in welke vorm dan ook.

t’Is weer voorbij die mooie Beuningse winter

Het bestuur van Beuningen On Ice kijkt lachend terug op een zeer geslaagde 4de editie van BOI. Eind september hing het evenement nog aan een zijden draadje maar dankzij de inzet van dit jonge bestuur, ondernemers, vrijwilligers en gemeente Beuningen heeft deze editie de vorige overtroffen met 15 procent meer bezoekers.

De band Beat Goes On wist menigeen op de vloer te krijgen.

De familie Brüdl uit Kleve was de 50 duizendste bezoeker. Zij werd verrast met een tv die door Paul van Lin (R) van Expert werd aangeboden. Mark van Loveren overhandigt een bos bloemen.

De Harten 4 Groep hield zondagochtend de Nieuwjaarsbrunch in de Wintertuin. Voorzitter Fons van den Donk spreekt de leden en familie toe.

Tijdens een redelijk druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beuningen sprak een zeer ontspannen burgemeester Huib Zijlmans zijn laatste nieuwjaarstoespraak uit. Onze burgemeester gaat op 1 april met vervroegd pensioen. Op donderdag 29 maart zal een afscheidsbijeenkomst worden gehouden.

Frans Gruwѐl, voorzitter van Stichting Het Dijkmagazijn kondigde een nieuw initiatief aan om de stichting financieel boven water te houden. Half mei wordt een veiling gehouden van kunstwerken.

Iedereen kan een kunstwerk - een schilderij, ets, tekening of beeld - inbrengen. Tijdens een veiling worden de werken per opbod verkocht. De gehele opbrengst gaat naar Het Dijkmagazijn.

Veiling voor Het Dijkmagazijn

Medewerkers van Free Nature (voorheen Stichting Ark) hebben zaterdagmiddag een kudde Rode Geuzen in veiligheid gebracht. De beesten waren ingesloten door het snel stijgende water van de Waal en grazen nu binnendijks.

LAATSTE NIEUWS.

Op woensdag 18 januari wordt tijdens een openbare raadsvergadering in het gemeentehuis de naam van de nieuwe burgemeester van de gemeente Beuningen bekend gemaakt.

De openbare vergadering begint om 20.00 uur.