BEUNINGEN IN BEELD

 
 

Ger Loeffen werkt ruim 25 jaar in de journalistieke en documentaire fotografie. Disciplines waarin ‘Het Menselijk Moment’ een belangrijke rol speelt. De foto’s van Ger Loeffen kenmerken zich doordat je ziet dat hij mensen begrijpt. De belangrijkste criteria binnen zijn fotografie-stijl zijn, empathie, creativiteit, geloofwaardigheid, het echte leven, emotie en vooral respect voor alles wat hij fotografeert. Niets in de fotografie is hem vreemd. Al is studiowerk niet zijn favoriete bezigheid.

Hij vult zijn eigen agenda met onderwerpen die hem aanspreken en commercieel aantrekkelijk kunnen zijn. Documentaire fotografie die vaak ook illustratief blijkt te zijn. Zijn opdrachtgevers zijn dagbladen, tijdschriften, instellingen, bedrijven en gemeenten. Ook maakt hij bedrijfsreportages, legt arbeidsprocessen vast en start fotoprojecten.  In huwelijksreportages kan hij zijn grafische kwaliteiten helemaal botvieren door het maken van prachtige fotoboeken.

In 1995 was hij samensteller en uitgever het fotoboek ‘StraatBeeld’ dat in een oplage van 100 exemplaren werd gedrukt. In 2005 was hij initiator en mede-organisator van het Nijmeegs fotoproject ‘De Verwondering’. Met collega Hans den Hertog (oud docent fotografie) en Borax in Nijmegen organiseerde hij pinhole-workshops voor basisscholen in Nijmegen en Beuningen. Buitenlandse reportages: Armenië, Nagorno Karabach, Georgië, Zuid-Afrika (Johannesburg en Soweto).

Hij woont en werkt in Beuningen.

 

Verzorgingshuis De Herbergier Arnhem

Over Ger Loeffen

LINKS:

Meer foto’s kunt u bekijken op: gerloeffen.nl

Alle foto’s vindt u op mijn Beeldbank en Media Archief www.fotogerloeffen.nl

Weblog

Uitvaartfotografie

Promotie in de aula van de Radboud Universiteit

Huwelijksreportages

Bedrijfsreportages (Jack Muller B.V.)

Een ‘Spread’ - dubbele pagina uit een fotoboek van een trouwreportage

Prachtig uitgevoerde trouwreportages.

Bel mij of mail voor een prijsopgave.